Noticia

L’aeroport dóna al personal sanitari 25 bons canviables per bitllets de la nova ruta a Bilbao

L’aeroport de Castelló ha acordat donar al personal sanitari de la província 25 bons cedits per l’aerolínia Volotea, que podran ser canviats per bitllets d’avió de la nova ruta Castelló-Bilbao.

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha explicat que a través d’aquesta acció l’aeroport de Castelló “pretén sumar-se a les múltiples mostres d’agraïment i reconeixement que la societat està brindant als professionals sanitaris per la seua extraordinària labor durant la pandèmia de la COVID-19. Aquesta és una mostra més d’afecte, de cuidar als qui ens cuiden”.

Amb aquest objectiu, s’han repartit els 25 bons entre els departaments de salut de la província de Castelló i el Consorci Hospitalari Provincial de Castelló per a la seua distribució entre el personal sanitari adscrit als diferents hospitals i centres de salut. El repartiment el gestionaran els propis departaments de salut a través d’un sorteig, al qual podran inscriure’s els professionals interessats.

Cadascun dels bons té un valor de 100 euros i es podrà canviar per bitllets d’avió per a volar durant el període de vigència de la ruta. Cal recordar que la connexió, gestionada per Volotea, arranca dissabte que ve 11 de juliol i operarà fins a mitjan octubre, amb dues freqüències setmanals (en dimarts i dissabte). Es tracta de la primera ruta nacional que opera l’aeroport de Castelló.

Noticias relacionadas