Presentació

La societat Aeropuerto de Castellón S.L. (Aerocas), adscrita la Generalitat Valenciana, és l’entitat propietària i gestora de les instal·lacions de l’aeroport de Castelló.

L’administració autonòmica participa de forma directa en el capital social d’Aerocas, amb un percentatge del 96,81%, i de forma indirecta a través de la Sociedad Proyectos Temáticos de la Comunitat Valenciana (Sptcv), titular del 3,18% de les participacions. El percentatge restant del capital social és titularitat de la Diputació Provincial de Castelló. 

El consell d’administració d’Aerocas el presideix el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España. L’òrgan de govern és un ens plural i connectat amb la societat civil, en el qual estan representats la Generalitat, la Diputació de Castelló, els ajuntaments de Vilanova d’Alcolea i Benlloch (municipis on s’emplaça l’aeroport), la Cambra de Comerç de Castelló, la Universitat Jaume I i els empresaris turístics. La directora general de la societat és Blanca Marín.

Pot descarregar ací el certificat de gestor aeroportuari.