Visites

Visites a l'aeroport

L’Aeroport de Castelló ofereix diverses opcions de visites guiades dirigides a diferents públics.
· Visites Generals.
· Visites Tècniques.
· Visites Educatives.

Visites educatives

Aerocas ha engegat el programa de visites guiades “l’Aeroport al col·le”, dirigit a alumnes d’Infantil i Primària. A esta modalitat de visites també poden acollir-se els estudiants d’ESO.

“l’Aeroport al col·le” és una iniciativa promoguda per Aerocas amb la col·laboració i assessorament del Centre de Formació, Innovació i Recursos Educatius (Cefire) de Castelló.

Este programa pretén acostar l’aeroport als centres escolars de la província a través de la realització de visites guiades en les quals els alumnes tenen l’oportunitat de conéixer el funcionament i diferents parts de la instal·lació.

El recorregut inclou la terminal de passatgers, el Servei d’Extinció d’Incendis i la falconera del Servei de Protecció de Fauna.

Per a reforçar les visites, abans de les mateixes, s’envia als col·legis uns materials didàctics elaborats per especialistes, dirigits a alumnes d’Infantil i de Primària.

El recorregut per la terminal inclou la galeria d’art “Sala 30”, amb explicacions a càrrec de personal del Museu d’Art Contemporani ‘Vicente Aguilera Cerni’ (Macvac) de Vilafamés.

Visites generals

Esta modalitat, dirigida a públic adult, inclou la terminal de passatgers, l’exterior de la torre de control i la sala de recepció de visites. Per a grups d’entre 20 i 55 persones.

Visitas tècniques

Les visites tècniques estan orientades a universitaris i col·lectius professionals.

Sol·licitud de visites

Telèfono: 964 57 86 00

paula.belles@aeroportcastello.com